POSITIVUS’19

POSITIVUS’19 – tai festivalis, turintis savo gerbėjų auditoriją ne tik gimtojoje Latvijoje, bet ir čia Lietuvoje. Tikriausiai iš dalies ir dėl šios priežasties tarp performansų meistrų kasmet prašmėžuoja ir lietuviškų pavardžių. Neišimtis ir šie metai. Positivus surinko nemažą pluoštą pasaulinio lygio atlikėjų ir ruošia smagų liepos savaitgalį Latvijos pakrantės regione muzikos ir vasaros išsiilgusiems gerbėjams.

 
SPECIALUS PASIŪLYMAS ISIC TURĖTOJAMS: su savo ISIC pirk bilietus į festivalį beveik 10 Eur pigiau. Kaip pasinaudoti pasiūlymu? Tiesiog rinkis norimą bilietų kategoriją „with ISIC“ ir pirk, o atvykęs turėk su savim pažymėjimą. Gero festivalioooo!
 
Detalės:
Kada: liepos 26-27 d.
Kur: Salacgrīva, Latvija
Kainos: 50-60 Eur
Nuolaidos su ISIC: pasirinkus bilietų kategoriją “su ISIC” beveik 10 Eur pigiau. Nuolaida galioja iki 2019-06-20. Prie vartų reikės parodyti ISIC.
Keli vardai: Disclosure DJ set, The 1975, Underworld, Royal Blood, Cut Copy, Elderbrook, Superorganism, Ivan Dorn, Daddy Was A Milkman, Ansis, Adam Naas, Husky Loops, Ewert and The Two Dragons, Emma Jean Thackray ir kt.